7.0
Heeft u vragen over de disclaimer?Neem dan contact met ons op.

Disclaimer

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten via de site van Vesting De Bronsbergen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor een compleet overzicht van onze voorwaarden. Vesting De Bronsbergen behoudt zich het recht voor de voorwaarden, waaronder deze website wordt aangeboden, te wijzigingen.

Juistheid van gegevens
Op de website van Vesting De Bronsbergen wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. Vesting De Bronsbergenhecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Vesting De Bronsbergen kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typfouten binden Vesting De Bronsbergen niet. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden
De website van Vesting De Bronsbergen kan tevens links bevatten naar websites van derden. Vesting De Bronsbergen is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites.

Onderlinge verwijzingen
Linken en verwijzen naar pagina’s van Vesting De Bronsbergen mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Vesting De Bronsbergen stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright
De site van Vesting De Bronsbergen is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Vesting De Bronsbergen is verkregen.