7.0
Contact

Accommodaties

Aankomst
Vertrek
005-couch
Compleet ingericht
Het ontbreekt je aan niets.
like
Goede beoordeling
We maken het je graag naar je zin.
051-trees
Rust en ruimte
Heerlijk ontspannen in en om jouw bungalow.
car
Parkeren
Minimaal één parkeerplek bij jouw bungalow.
wifi
Wifi
Vrij gebruik van Wifi.
phone-call
Bereikbaarheid
Je kunt ons altijd bellen!

Na een gezellige dag komen jullie ’s avonds weer thuis in Vesting De Bronsbergen. De jassen en schoenen gaan uit, de gezellige verlichting gaat aan. Iedereen nestelt zich comfortabel in een stoel of bank, nagenietend van de dag. “Wie wil er iets drinken?”

Bungalows voor 4, 5 of 6 personen
Op vakantiepark Vesting De Bronsbergen kun je kiezen uit vrijstaande bungalows voor 4, 5 of 6 personen. Alle bungalows hebben een tv, een radio/cd-speler, een compleet ingerichte keuken en een tuin met tuinmeubilair. De bungalows zijn rookvrij. De inrichting en indeling kunnen verschillen. Sommige bungalows hebben een bad in plaats van een douche. Of een bad én een aparte douche. Een aantal bungalows heeft een wasmachine en een wasdroger. Alle woningen hebben gratis WiFi.

Huisdieren
Handig om te weten: in sommige bungalows is jouw huisdier welkom. Vraag hier dus beslist even naar als je gaat boeken.

Vissen vanuit de tuin
Houd je van vissen? Kies dan voor een bungalow aan het water. Je kunt dan vanuit de tuin je hengel uitwerpen; glaasje drinken erbij en je hebt het helemaal voor elkaar. Elke bungalow heeft trouwens een grote tuin omringd door hoge heggen voor de privacy. Je voelt je hier dus echt vrij.

Parkeren bij de bungalow
Bij je bungalow kun je minimaal één auto kwijt. Eventuele extra auto’s parkeer je op de centrale parkeerplaats bij het hoofdgebouw.

4-persoons bungalow (type A)

Vrijstaande 4-persoons bungalow. Comfortabel en zeer compleet ingericht. L-vormige woonkamer, serre en sfeerhaard. Keuken met aparte eethoek, badkamer met ligbad en/of douche. Twee slaapkamers.
 

Bekijk deze bungalow

5-persoons bungalow (type B)

Vrijstaande 5-persoons bungalow. Comfortabel en zeer compleet ingericht. L-vormige woonkamer, serre en sfeerhaard. Keuken met aparte eethoek, badkamer met ligbad en/of douche. Drie slaapkamers. 
 

Bekijk de 5-persoons bungalow

6-persoons bungalow (type C)

Vrijstaande 6-persoons bungalow. Zeer comfortabel en compleet ingericht. L-vormige woonkamer met vrijwel allemaal een serre en sfeerhaard. Keuken met aparte zithoek, badkamer met ligbad en/of douche. Drie slaapkamers.

Bekijk de 6-persoons bungalow

Laatste maand bij Vesting De Bronsbergen

50

Gasten

50

Ontbijt

48

Tevreden klanten

25

Zonnige dagen

'Het verblijf was prachtig, het weer was goed en wij hebben ons prima vermaakt. Erg leuk huisje met veel faciliteiten. Personeel vriendelijk en de parkmanager erg behulpzaam.'

Familie Visser (Nederland)