7.0

Duiken in het Bronsbergenmeer

In de Zuiderplas – een van de twee meren op het park – kun je duiken. Duikclub ‘Duiken in Zutphen’ is er niet alleen voor duikers met brevet, maar ook voor mensen die hun brevet willen halen. De duikstek Bronsbergen heeft twee oefenplatforms op 6 en 20 meter. 

Vesting De Bronsbergen is het startpunt van vele activiteiten. Zowel op het park als daarbuiten is er heel veel te doen en te beleven. Wedden dat je tijd tekortkomt? 
 

Verken de omgeving

Activiteiten in de omgeving

041-fishing

Vissen

Vergeet je hengel niet. In de natuurvijver op het park mag je vissen zonder vergunning. Heb je een bungalow aan het water? Dan kun je vissen vanuit de tuin. Met visvergunning mag je ook je hengel uitwerpen in de IJssel, direct achter het park. 

bicycle

Fietsen huren

De omgeving van Vesting de Bronsbergen leent zich voor prachtige fietstochten door de natuur en door charmante dorpen en stadjes. Je kunt natuurlijk zelf je fietsen meenemen, maar je kunt bij ons ook fietsen huren. Opstappen en gáán!

006-swimming

Zwemmen

Houd je van zwemmen en zonnebaden? Dat kan op zomerse dagen in het recreatiemeer met strand. Het strand strekt zich uit voor de hoofdingang van het park. Een heerlijke plek om te ontspannen en bij te bruinen, op loopafstand van je bungalow.